Team

 
 

IndiaConnected is opgericht door ondernemers die hun passie, talent, kennis, netwerk en ervaring bundelen om een brug te bouwen tussen Nederland en India. We werken samen met een team van gespecialiseerde associates in Nederland en India. Maak kennis met ons team!  

 

Bart Hergaarden, Partner

Bart staat ondernemingen bij met raad en daad: van hun allereerste stappen in India tot en met hun eerste deals. Hij woonde vijf jaar in Bangalore, waar hij een adviesbureau opzette en tientallen startups, mkb-ers en multinationals begeleidde. Bart is een veelgevraagd spreker over zakendoen in India (o.a. bij ING Bank, EY, Fenedex, Nationaal Exportevent, RVO, Kamer van Koophandel). Daarnaast wordt hij geregeld geraadpleegd als India deskundige in de media (NRC HandelsbladFD en Radio1).

Bhupinder Bansal, Associate

Bansal verzorgt matchmaking en due diligence voor Nederlandse bedrijven die in India aan de slag willen. Hij werkte 28 jaar voor de economische afdeling van het Nederlandse Consulaat in Mumbai. Sinds 2015 is hij verbonden aan IndiaConnected.Met zijn enorme netwerk, schat aan ervaring en kennis over zakendoen in India kent Bansal de kansen en uitdagingen voor Nederlandse ondernemers in India als geen ander. Bansal is gevestigd in Mumbai.

Monika Gogna

Monika Gogna, Associate

Monika is geboren in India, opgegroeid in Amsterdam en woonachtig in Bangalore. Voordat ze terug ging naar India, werkte Monika als jurist in de non-profitsector in Amsterdam. Nu voert ze vanuit Bangalore evaluaties en sociale impactmetingen uit in opdracht van goede doelen, stichtingen en MVO-programma’s. Daarnaast biedt ze klanten van IndiaConnected praktische ondersteuning tijdens hun zakelijke bezoek aan Bangalore en omgeving. Monika spreekt behalve Nederlands en Engels ook vloeiend Hindi en Punjabi.


Nandini Bedi, Associate

Nandini helpt Nederlandse bedrijven die in India zaken doen of met Indiërs samenwerken effectiever te communiceren. Ze is geboren en getogen Indiase, maar woont al 15 jaar in Nederland en spreekt vloeiend Nederlands. In haar workshops geeft ze verhelderend en met humor inzicht in de cultuurverschillen tussen Nederlanders en Indiërs. 

Maarten van der Schaaf, Partner  

Maarten helpt slimme, duurzame oplossingen uit Nederland naar India te brengen. Goed voor het innovatieve Nederlandse bedrijfsleven en goed voor India: duurzame innovaties kunnen daar veel impact maken.  Als journalist  publiceerde hij uitvoerig over de Indiase economie en cultuur. 

Chandresh Gandhi, Associate

Chandresh ondersteunt Nederlandse ondernemingen bij het opzetten van een solide fiscale en juridische bedrijfsstructuur in India. Als ervaren registeraccountant is hij gespecialiseerd in ondernemingsrecht en belastingwetgeving in India. Ook weet hij alles van de regelgeving rondom foreign direct investments van buitenlandse bedrijven in India. Hij is gevestigd in het hart van het financiële centrum van India, Nariman Point, Mumbai.


Saumya Gandhi, Associate

Saumya Gandhi is directeur van een familiebedrijf dat al ruim dertig jaar business intelligence reports en credit checks van bedrijven en personen wereldwijd doet. Een zorgvuldige screening van een potentiële Indiase zakenpartner zorgt ervoor dat Nederlandse bedrijven dubieuze business partners vermijden en hun risico’s minimaliseren. Saumya Gandhi is gevestigd in Mumbai. 

Abhijeet Nair, Associate

Vanuit familiebedrijf FEI Cargo helpt Abhijeet Nair onze klanten bij hun logistiek naar en in India. FEI heeft 27 kantoren verspreid over heel India, 52 agenten wereldwijd en klanten uit de hele wereld, waaronder Tata Motors, Asos en Hitachi. Abhijeet behaalde zijn MBA International Business in Mumbai, de stad waar hij opgroeide en nog altijd woont. 

Jorinde Raps

Jorinde Raps, Researcher

Jorinde is als onderzoeker verbonden aan IndiaConnected. Jorinde studeerde Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en schreef haar masterscriptie over de samenwerking tussen Nederlandse en Indiase medewerkers van de Indiase multinational Wipro in Eindhoven. Momenteel werkt Jorinde met IndiaConnected aan een boek over ondernemen in India en onderzoekt ze hoe Nederlandse ondernemers de cultuurverschillen met Indiase partners kunnen overbruggen. 


Ward Massa, Partner 

Ward ontwikkelt strategische samenwerkingen tussen Nederlandse bedrijven en Indiase partners. Hij studeerde politicologie aan Delhi University en woonde en werkte twee jaar in de Indiase hoofdstad. Hij was eerder verbonden aan de Netherlands India Chamber of Commerce and Trade en is initiator van The NewSchool Challenge.

Melodee Rege, Marktonderzoeker

Melodee is gevestigd in Mumbai en ondersteunt IndiaConnected bij de matchmaking en marktonderzoek voor Nederlandse bedrijven die in India aan de slag willen. Melodee werkte eerder voor het Nederlandse Consulaat in Mumbai.

Heiko Dijker, Associate

Weinig Nederlanders hebben zich zo ondergedompeld in de Indiase cultuur als Heiko Dijker. De geboren Fries woonde jarenlang in India waar hij uitgroeide tot een begenadigd tablaspeler. Door middel van lezingen, workshops en concerten deelt Heiko zijn ervaringen, diepgaande kennis en begrip van de Indiase samenleving met iedereen die meer van het land wilt weten. 


Wat zeggen onze klanten over ons?

Wij geloven in mond-tot-mondreclame. We brengen u graag persoonlijk in contact met onze klanten: startups, gevestigde MKB-ers en (koninklijke) multinationals en overheden.