MAAK KENNIS MET ONS TEAM


Maarten van der Schaaf, Partner
Standplaats: Amsterdam

Maarten is partner van IndiaConnected. Hij studeerde Internationale Betrekkingen (Doctoraal, 2006) en Journalistiek en Media (Master, 2007) aan de Universiteit van Amsterdam. Met zijn kennis over en ervaring in India (o.a. correspondent in India) vormt hij de spin in het web tussen Nederlandse klanten en het team van IndiaConnected in Nederland en India.

Expertise: Sparring partner voor Nederlandse management teams, communicatie & duurzame innovatie.

Monika Gogna

Monika Gogna, Associate
Standplaats: Bengaluru

Monika werkt als juriste bij IndiaConnected. Ze studeerde International and European Law aan de Universiteit van Amsterdam (2012) en woont sinds 2016 in India. Met haar juridische expertise adviseert ze Nederlandse klanten met juridische en fiscale zaken in India. Daarin werkt ze nauw samen met een netwerk van Indiase accountants, juristen en fiscalisten. Monika spreekt naast Nederlands, vloeiend Hindi en Punjabi en woont in Bangalore met haar Indiase man.

Bhupinder Bansal, Associate
Standplaats: Mumbai

Bansal is als associate verbonden aan IndiaConnected. Hij werkte jarenlang als hoofd van de Economische Afdeling op het Nederlandse Consulaat in Mumbai. Met zijn diepe kennis van Nederland, zijn decennialange ervaring met Nederlandse bedrijven in India en zijn hoogwaardige netwerk, begeleidt hij klanten van IndiaConnected bij hun eerste stappen in India.

Expertise: matchmaking, due diligence, sparring partner voor Nederlandse management teams.


Ward Massa, Partner 
Standplaats: Amsterdam

Ward is partner van IndiaConnected. Hij studeerde MSc. Political Communication aan de Universiteit van Amsterdam (2009) en Political Science aan Delhi University en Kerala University in India (2009-2011) met een Erasmus Mundus Scholarship. Met zijn kennis en ervaring in India ondersteunt hij Nederlandse bedrijven bij het uitstippelen van hun India strategie en het aanjagen van hun sales.

Melodee Rege, Marktonderzoeker
Standplaats: Mumbai

Melodee werkt als marktonderzoeker voor IndiaConnected. Eerder werkte ze op de Economische Afdeling van het Nederlandse Consulaat in Mumbai. Melodee voert quick scans en uitgebreide markt- en sectoronderzoeken uit. Daarnaast brengt ze potentiële partners in kaart voor Nederlandse bedrijven die in India aan de slag willen.

Chandresh Gandhi, Associate
Standplaats: Mumbai

Opleiding: Chartered Accountant

Expertise: fiscale en juridische zaken, gespecialiseerd in Indiaas ondernemingsrecht, Foreign Exchange Management Act (FEMA) & coördinatie rondom Foreign Direct Investment (FDI) met Reserve Bank of India (RBI). 

Bijzonderheden: gevestigd in het hart van het financiële centrum van India, Nariman Point, Mumbai.


Nandini Bedi, Senior Trainer
Standplaats: Amsterdam

Opleiding: MA. in Educational Master Humanities aan de Universiteit van Leiden (2016).

Expertise: communicatie- en cultuurtrainingen.

Bijzonderheden: geboren en getogen in India en al ruim 15 jaar in Nederland, spreekt vloeiend Nederlands.  

Saumya Gandhi, Associate
Standplaats: Mumbai

Saumya Gandhi is directeur van een familiebedrijf dat al ruim dertig jaar business intelligence reports en credit checks van bedrijven en personen wereldwijd doet. Een zorgvuldige screening van een potentiële Indiase zakenpartner zorgt ervoor dat Nederlandse bedrijven dubieuze business partners vermijden en hun risico’s minimaliseren. Saumya Gandhi is gevestigd in Mumbai. 

Jorinde Raps

Jorinde Raps, Researcher & Trainer
Standplaats: Amsterdam

Opleiding: MSc. Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit (2015) 

Expertise: communicatie- en cultuurverschillen, monitoring & evaluaties

Bijzonderheden:
Studeerde af bij de Indiase multinational Wipro in Eindhoven en werkte zeven jaar voor een Indiaas familiebedrijf in Haarlem.


Abhijeet Nair, Associate
Standplaats: Mumbai

Vanuit familiebedrijf FEI Cargo helpt Abhijeet Nair onze klanten bij hun logistiek naar en in India. FEI heeft 27 kantoren verspreid over heel India, 52 agenten wereldwijd en klanten uit de hele wereld, waaronder Tata Motors, Asos en Hitachi. Abhijeet behaalde zijn MBA International Business in Mumbai, de stad waar hij opgroeide en nog altijd woont. 

Tapan.jpg

Tapan Mody, Associate
Standplaats: Mumbai

Opleiding: Bachelor of Commerce, University of Mumbai 

Expertise: Communication & graphic design, copywriting, creative consultancy en onderwijs.

Bijzonderheden: Tapan is de oprichter van Yes Yes Why Not, een kunstenaarscollectief annex design studio in Mumbai. Daarnaast begeleidt, promoot, en vertegenwoordigt hij opkomende, moderne Indiase kunstenaars en designers in India en Europa.

Bart Hergaarden, Associate
Standplaats: Amsterdam

Bart Hergaarden is senior associate bij IndiaConnected BV. Hij studeerde Business Management aan Nyenrode Business Universiteit (2007). Tussen 2007 en 2012 zette hij zijn eigen bedrijf op in Bangalore, India. Met zijn kennis en ervaring ondersteunt hij Nederlandse klanten bij fiscale en financieringsvraagstukken in India.

Expertise: Fiscale zaken, financiering van Indiase bedrijven en export naar India.


Vishwaraj Jadeja
 

Heiko Dijker, Ambassadeur
Standplaats: Amsterdam

Weinig Nederlanders hebben zich zo ondergedompeld in de Indiase cultuur als Heiko Dijker. De geboren Fries woonde jarenlang in India waar hij uitgroeide tot een begenadigd tablaspeler. Door middel van lezingen, workshops en concerten deelt Heiko zijn ervaringen, diepgaande kennis en begrip van de Indiase samenleving met iedereen die meer van het land wilt weten. 

Vishwaraj Jadeja, Ambassadeur
Standplaats: Utrecht

Vishwaraj Jadeja is een man met een missie: hij wil als eerste Indiase schaatser deelnemen aan de Olympische Spelen. Sinds 2012 woont hij in Nederland waar hij met schaatscoach Wim Nieuwenhuizen traint voor zijn Olympische droom. Tijdens lezingen en clinics deelt de schaatsende Indiër zijn inspirerende verhaal en zijn unieke kijk op Nederland en India.