Amsterdam India Business Journey

De Metropoolregio Amsterdam organiseert in samenwerking met IndiaConnected van 13 tot 18 november de Amsterdam India Business Journey. Onder leiding van Jaap Bond, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland, reizen we met een mooie groep bedrijven naar India, verkennen de zinderende zakenhoofdstad Mumbai en ontdekken smart city Pune.

Ontmoet potentiële zakenpartners, bezoek boeiende bedrijven, laat u inspireren door succesverhalen en briljante mislukkingen, proef de Indiase keuken en ervaar de Indiase gastvrijheid. Kortom, reis mee en maak een zachte landing in de snelst groeiende, grote economie ter wereld!

logo-schetsvs4-02.png

Bekijk hieronder een impressie van de India Business Journey 2015:

Wat kunt u verwachten tijdens de reis?

De reizen van IndiaConnected staan bekend om de goede mix van concrete zakelijke afspraken, nuttige netwerkdiners, inspirerende sprekers, leerzame bedrijfsbezoeken, cultureel avontuur, tophotels en lekker eten & drinken. En er mag ook gelachen worden!

  • Individuele matchmaking

De individuele matchmakingafspraken vormen het hart van het reisprogramma. Tijdens de voorbereiding van de reis brengen we uw zakelijke doel in kaart. Met ons team in India gaan we vervolgens aan de slag om afspraken te plannen met relevante partijen, potentiële afnemers en/of zakenpartners zodat u uw doelen behaalt.

  • Leerzame bedrijfsbezoeken

India staat bekend als outsourcingslocatie, maar India heeft veel meer te bieden dan dat. We brengen een bezoek aan aansprekende Indiase ondernemingen en aan florerende Nederlandse bedrijven in India. Zo krijgt u een goed beeld van de razendsnelle ontwikkelingen in India. 

  • Inspirerende sprekers en nuttige netwerkdiners

Tijdens het ontbijt en bij het diner nodigen we dagelijks boeiende gasten uit die hun ervaringen met de groep delen. Nederlanders die al jaren in India wonen en werken, maar juist ook Indiërs met goede tips en trucs voor buitenlandse bedrijven die willen ondernemen in India. 

  • Cultureel avontuur

India is niet zo maar een nieuwe, zakelijke bestemming, om hier succesvol te zijn moet je jezelf onderdompelen in de cultuur: Indiase gerechten proeven, Indiase muziek luisteren en af en toe in een bomvolle trein stappen. En dat doen we dan ook tijdens deze reis.

  • Tophotels, lekker eten & drinken

We verblijven in Mumbai en Pune in vijfsterrenhotels en eten in beide steden in toprestaurants. We wisselen Indiase restaurants af met internationale keukens. Uiteraard selecteren we alle eetgelegenheden zorgvuldig met het oog op kwaliteit en hygiëne.

  • Over de steden: Mumbai en Pune

Mumbai is een bruisende metropool die nooit slaapt. Met 19 miljoen inwoners is Mumbai India’s grootste stad, de motor van de Indiase economie en de thuisbasis van Bollywood, de grootste filmindustrie ter wereld. Op drie uur rijden oostwaarts ligt Pune. Met dank aan zijn vooraanstaande onderwijs- en onderzoekinstituten barst Pune van de ingenieurs en is de stad de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende productielocatie en innovatiehub voor bedrijven als Volkswagen, DSM en Microsoft. Bedrijven kiezen graag voor Pune als vestigingslocatie omdat de stad een prettig leefklimaat heeft en (nog) niet zo duur is als Bangalore en Mumbai.


Organisatie, kosten en aanmelden

Meer informatie over de organisatie, de kosten en het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Inzicht in uw sector

IndiaConnected publiceert regelmatig korte sectorrapporten, zoals:

Creatieve industie, Media & Entertainment ontwikkelingen in India
Food & Agri kansen in Maharashtra
Food processing kansen
Automotive in Pune
 

 <--terug