De Ondernemen in India-reis 2015


Tussen 15 en 21 november 2015 organiseert IndiaConnected wederom De Ondernemen in India reis voor Nederlandse ondernemers en managers. Ditmaal staan de steden Mumbai & Delhi op het programma. 

De reis heeft als doel om ondernemers:

* kennis te laten maken met India en Indiase ondernemers
* te inspireren en een kennisvoorsprong te geven
* zakelijke kansen in India onder de aandacht te brengen
* de energie en het ontwikkelingstempo te laten ervaren
* persoonlijk te matchen met Indiase potentiële partners 

Tijdens deze reis bezoekt u uiteraard tal van bedrijven, hoort u verhalen van Nederlandse ondernemers die succesvol zijn maar ook ondernemers die het niet gered hebben. Tevens duiken we in de Indian way of doing business. 

Maar minstens zo waardevol zijn de gesprekken met de reisleiders van IndiaConnected. Zij zijn in staat een goede India fundering te leggen door zich vooraf te verdiepen in uw zakelijke activiteiten en/of interesses, kansen te herkennen en de mogelijkheden in Indiase context te plaatsen. 

De reis is gecentreerd rondom de interactie tussen u als deelnemer en Indiase ondernemers en branchegenoten. Dit schiet vaak tekort in grote georganiseerde handelsreizen van de afgelopen jaren. Blootstelling aan Indiase branchegenoten en collega ondernemers zal u in staat stellen om te spiegelen, te vergelijken, te analyseren en te leren. Bovendien ligt het tempo tijdens de reis hoog en zitten de dagen vol om het maximale uit deze reis te halen. 

Aan het einde van deze reis heeft u een voorsprong op uw concurrenten en voldoende handvatten om uw handelsbetrekkingen met India efficiënt en effectief vorm te geven. Daarnaast kunt u direct opvolging geven aan de contacten uit het persoonlijke matchmaking programma.

Reis & kosten

Ondernemers betalen € 3.950 (Excl. BTW) voor de hele reis. Indien deelnemers een missievoucher toegekend krijgen is het totale bedrag € 2.450.

Bij deze prijs zit inbegrepen:

* Vliegtickets Amsterdam - Mumbai, Mumbai - Delhi, Delhi - Amsterdam; alle tickets op basis van economy class.
* Vervoer in de steden op basis van luxe coach. 
* Hotel overnachtingen op basis van 4 of 5 sterren, standaard kamers, 1 per persoon.
* Ontbijt, lunch, diner (inclusief wijn en bier binnen redelijke grenzen)
* Een persoonlijk programma (matchmaking) bestaande uit 5-6 voorgeselecteerde matches.
* Fooien.

Bij deze prijs zit niet inbegrepen:

* Vaccinatiekosten.
* Aanschaf souvenirs, kado’s.
* Sterke dranken en betaalde diensten in hotels (was- en strijkservice, minibar, etc).
* Visa kosten.

Programma


U kunt het voorlopige programma downloaden Houd er rekening mee dat het programma pas na de uiterlijke inschrijfdatum definitief vastgelegd zal worden. De inhoud is dus onder voorbehoud en wordt in detail afgestemd op het profiel van de deelnemers. 

Aanmelden


Indien u interesse heeft om deel te nemen aan deze reis kunt u contact met ons opnemen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij dan samen met u vaststellen of deze reis inderdaad past bij de fase waarin u zich bevindt. 

 

terug