business development & sales


 

IndiaConnected helpt Nederlandse bedrijven sneller groeien in India. Vaak horen we dat bedrijven veel tijd en moeite steken in het bewerken van de markt, maar dat de groei in India toch achterblijft bij het potentieel. IndiaConnected ondersteunt Nederlandse salesteams om de Indiase markt effectiever te bewerken en meer deals te sluiten.

Waar+moet+u+rekening+mee+houden+als+u+de+Indiase+markt+betreedt.png

We helpen u met vragen zoals:

  • Hoe vind ik een goede sales representative of business developer in India? 
  • Tijdens werkreizen heb ik veel afspraken, maar de follow up is lastig. Hoe onderhoud ik contact met potentiële klanten?
  • De kwaliteit van mijn afspraken in India is wisselvallig. Hoe zorg ik ervoor dat ik bij serieuze potentiële klanten aan tafel kom? 
  • Onze Indiase partner / distributeur wil graag exclusiviteit voor heel India. Is dat verstandig? Of kan ik beter met meerdere partners / distributeurs samenwerken in verschillende regio’s?
  • Ik heb contact met een potentiële agent / distributeur in India. Hoe weet ik of dit een betrouwbare partij is? Is achtergrondonderzoek mogelijk?
  • Ik wil zelf een importbedrijf opzetten in India om onafhankelijk zaken te kunnen doen met distributeurs en klanten. Wat komt hier bij kijken?
  • Hoe vind ik een betrouwbare logistieke partner?
  • Als alternatief voor export overweeg ik om in India te gaan produceren. Waarmee moet ik dan rekening houden? 

Onze dienstverlening

Business development
IndiaConnected helpt Nederlands bedrijven om potentiële klanten in India in kaart te brengen. Aan de hand van specifieke criteria stellen we een zoekprofiel op waarmee we relevante Indiase partijen identificeren. Ook verzorgen we warme introducties bij geïnteresseerde partijen. Zo helpen we Nederlandse bedrijven effectiever business development te doen in India en besparen we u veel tijd, geld en energie. 

Sales team in India
IndiaConnected zet Indiase salesteams op voor Nederlandse bedrijven vanuit onze kantoren in Pune en Bangalore. We recruteren Indiase business developers en sales mensen die full time voor u aan de slag gaan om de Indiase markt te bewerken, relaties op te bouwen, follow up gesprekken te voeren en deals te sluiten. U stuurt uw eigen salesteam direct aan, zonder dat u een eigen sales kantoor hoeft op te zetten in India. Daarmee bespaart u zichzelf veel bureaucratische rompslomp en kunt u sneller omzetgroei realiseren in India. 


Tips, artikelen & klantervaringen