Nieuwe Indiase partner, verbeterd dienstenpakket

 

Afgelopen zomer is IndiaConnected een strategische samenwerking aangegaan met Maier+Vidorno, een gerenommeerd Indiaas adviesbureau met 20 jaar ervaring bij het ondersteunen van buitenlandse bedrijven in India. Samen kunnen we Nederlandse en Vlaamse bedrijven nog beter ondersteunen in India.

Screenshot 2019-11-07 at 09.26.33.png

Europees marktleider
Maier+Vidorno heeft 150 medewerkers in dienst verspreid over vier kantoren in Delhi, Bangalore, Pune en Chennai. Het bedrijf, dat twintig jaar geleden werd opgericht door de Duitser Klaus Maier, is uitgegroeid tot de Europese marktleider waar het gaat om de marktentree in India. In die periode heeft Maier+Vidorno honderden Europese, Amerikaanse en Japanse bedrijven geholpen bij verkopen, inkopen en produceren in India. 

Nieuwe diensten
Samen met Maier+Vidorno biedt IndiaConnected nu een nog uitgebreider dienstenpakket aan. Zo bieden we klanten nu de mogelijkheid om een eigen sales team op te zetten in India, zonder een eigen entiteit op te richten. Daardoor kunnen onze klanten wel beschikken over ervaren sales medewerkers, maar dragen ze niet de risico’s en (administratieve) lasten van een eigen entiteit in India. Ook bieden we samen een oplossing aan om onze klanten te ontzorgen rondom hun back office in India, incl. (loon)administratie, compliance en tax issues. Zo kunnen klanten zich richten op hun business en doen wij de rest.